AMD ØJENSYGDOM

AMD øjensygdom er en øjensygdom / øjenlidelse i nethindens såkaldte synscentrum også kaldet ”den gule plet”, (på latin: “Macula lutea”). I dette område er der den største koncentration af sanseceller. Der er ca 5 millioner synsceller ”tappe” , som er ansvarlige for, at vi kan opfatte fine detaljer, at vi kan læse, se farver og omverdenen tredimensionelt.

På denne side kan du finde mere information om AMD øjensygdom / AMD øjenlidelse ved hjælp af links til de artikler og informationstider, som Dr. Med. Vesti Nielsen og resten af fagpersonalet på Øjenhospitalet Danmark har skrevet. Forhåbentlig kan det giver dig mere indsigt i denne vigtige øjensygdom, som hvert år er skyld i læseblindhed blandt mange danskere.

AMD øjensygdommen er i dag den almindelige betegnelse for det, man tidligere kaldte “Øjenforkalkning”. AMD er i dag den hyppigste årsag til læseblindhed i de udviklede lande. AMD forringer især det centrale skarpsyn og hvis sygdommen forbliver ubehandlet kan man miste uoprettelige dele af synet.

ØNSKER DU AT BESTILLE TID TIL EN FORUNDERSØGELSE? SÅ RING PÅ TELEFON 71 70 00 00

AMD øjensygdom behandling og operation på øjenhospitalet danmark ved dr. med. niels vesti nielsen.

BLIV KLOGERE PÅ AMD ØJENSYGDOM

Læs  mere om AMD øjensygdommen her:

Se en video om AMD behandling:

Ny laser behandling for patienter med AMD sygdommen.

Du kan til en hver tid også ringe direkte til vores servicepersonale og snakke om behandlingsmulighederne over telefonen. Ring på telefon 71 70 00 00. Vores servicepersonale har god indsigt i de forskellige behandlingsformer og kan viderekommunikere behandlingerne i daglig tale.