Nærsynethed (myopia) er en synsforandring, som skyldes at øjets hornhinde og linse fokuserer lyset i et punkt foran nethinden i stedet for på selve nethinden. Dette skyldes oftest, at øjeæblet er længere end normalt. Når man ønsker at se normalt igen uden brille, skal man have en operation for Nærsynethed. Som nærsynet person oplever man problemer med at se klart på afstand.

HVILKE SYMPTOMER KAN MAN OPLEVE MED NÆRSYNETHED?

Et typisk symptom kan være spændingshovedpine. Desuden beskrives en følelse af at være anstrengt eller træthed i ansigtsmuskulaturen, da man kniber øjnene sammen for at stille skarpt. Dårligt nattesyn kan endvidere hænge sammen med nærsynetheden. I voksenalderen kan visse former for Grå Stær medføre tiltagende nærsynethed.

FORUNDERSØGELSE AF NÆRSYNETHED

Foreundersøgelsen foretages af Øjenlæge Niels Vesti Nielsen selv, ligesom den efterfølgende øjenbehandling.

Bliv klogere på dine muligheder ved at kontakte Øjenhospitalet Danmarks personale på telefon 71700000. Øjenlæge Dr. Med. Vesti Nielsen er nu en del af Øjenhospitalet Danmark. (Adressen er uændret.)

Du kan også læse mere om dine muligheder for operation ved at klikke på følgende links:

Ønsker du at komme tilbage til forsiden, så kan gøre brug af følgende link. Hovedside for Dr. Med. Niels Vesti Nielsen ved Øjenhospitalet Danmark.