Velkommen til Øjenhospitalet Danmark

Hospitalet er landets ældste og største private øjenklinik, beliggende i Charlottenlund nord for København. D. 1. November 2015 blev Dr. Med. Niels Vesti Nielsen en del af Øjenhospitalet Danmark. Det fælles ønske var at skabe et endnu bedre behandlingstilbud og en endnu bedre patientoplevelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde, bl.a: synsforbedrende behandlinger til patienter med AMD.

Kontaktoplysninger

Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

Phone: 71 70 00 00

Mobile: Telefon: (+45) 71 70 00 00

Fax: Fax: (+45) 39 64 33 62

Web: www.ohd.dk

Langsynethed

SKREVET AF NIELS VESTI NIELSEN

Home/Multifokal Linsen/Langsynethed
Langsynethed 2017-10-05T15:16:30+00:00

Med Langsynethed oplever ,am problemer med at se ting klart. Ønsker man at se normalt skal man have en operation for Langsynethed. Ved Langsynethed er øjets fokus samlet bagved nethinden (virtuelt) i stedet for på selve nethinden, som det sker i det normale øje. Herved opstår der et uskarpt billede af genstande tæt på øjet.

  • Langsynethed skyldes en synsfejl.
  • Synsliedelsen kaldes også hypermetropi.
  • Ved laseroperation gøres hornhinden mere krum.

Overlæge Dr.med. Niels Visti Nielsen tilbyder nu en helt ny type Linseoperation som holder resten af livet “Multifokal Linsen“. Operationen med denne linse hjælper ikke kun på langsynethed, men også følgende synsudfordringer:

UNDERSØGELSE FOR LANGSYNETHED

Du kan bestille en tid hos Dr. Med. Vesti Nielsen eller en af hans andre dygtige kollegaer på Øjenhospitalet Danmark og få en grundig undersøgelse. Ved undersøgelsen for langsynethed vil du samtidig få svar på dine spørgsmål, samt få at vide hvilken behandling som er den rette for dig.

Ring og book en tid i dag på telefon 71 70 00 00.

Du kan også læse mere om Øjenhospitalet Danmark, som Dr. Med. Niels Vesti Nielsen nu er blevet en del af – klik her.

 

MONA’S PATIENT HISTORIE

Jeg kan ikke beskrive den glæde, det var mandag den 13.08.2012, da jeg 4 timer efter operationen på mit højre øje igen kunne læse teksten på fjernsynet. Ingen smerter ingen gener, imponerende. Læs hele Mona’s historie