Se klart og tydeligt på alle afstande med den nye flerstyrke intraokulære linser.

FÅ FOKUS PÅ DIT SYN.

Et godt syn er en vigtig del af din livskvalitet. At kunne se giver uafhængighed og frihed til at gøre netop det, man har lyst til. Livet er fuld af farver og kontraster. Først når vores syn bliver dårligere, indser vi, hvor vigtig det er i vores dagligdag, at vi ser godt.

GRÅ STÆR (KATARAKT)

Grå stær opstår, når den naturlige linse bliver grumset som følge af en ændring i strukturen af protein i linsen. Linsen bliver tykkere og mindre, lyset forhindres i at passere, og der opstår synstab. Grå stær er en hyppig årsag til den gradvise forringelse af synet og er en normal del af det at blive ældre. Grå stær skal  behandles, når forringelsen af synet begynder at påvirke dagligdagen.Nogle af de Grå Stær symptomer, du kan få er:

  • Ting er ikke tydelige, og farver forekommer matte, forringelse af synskvaliteten
  • Øget lysfølsomhed over for skarpt lys
  • Det er svært at køre bil om natten
  • Tåget eller grumset syn

VORES SYN BEGYNDER AT BLIVE DÅRLIGERE, NÅR VI ER FYLDT 40

Gammelmandssyn / alderssyn og grå stær er almindelige årsager til gradvis forringelse af synet.

GAMMELMANDSSYN (PRESBYOPI)

Efter 40 års alderen bliver linsen mindre fleksibel og dermed dårligere til at tilpasse sig og fokusere. Det gør det stadig vanskeligere at se ting, der er tæt på. Gammelmandssyn kan behandles i lighed med en operation af grå stær.

SYMPTOMER PÅ ELLER TEGN PÅ GAMMELMANDSSYN:

  • Behov for læsebriller eller flerstyrke briller
  • Vanskeligheder med at se tæt på, foreksempel ved sygning og læsning
  • Ting holdes på afstand i strakt arm, for at man kan se dem

HVAD ER INTRAOKULÆRE LINSE

Den intraokulære linse er en forbløffende teknologi af en så lille anordning at være. Moderne intraokulære linser fokuserer lyset på nethinden og simulerer den naturlige linses brydning, så du efter operationen kan se meget bedre.

ZEISS FLERSTYRKE INTRAOKULÆRE LINSER

  • Giver flere fokuspunkter
  • God billedkvalitet på flere forskellige afstande
  • Korrigerer eksisterende bygningsfejl

UAFHÆNGIG AF BRILLER

Kliniske undersøgelser viser, at AT LISA-serien af flerstyrke intraokulære linser gør størstedelen af patienterne uafhængige af briller.

HANNES PATIENTHISTORIE OM GRÅ STÆR

Jeg er en kvinde på 65 år, der netop er blevet opereret på begge øjne for grå stær af Øjenlæge Niels Vesti Nielsen. Jeg er meget glad og taknemmelig for det fantastiske resultat. Klik dig videre og læs hele Hannes Petersen historie om Øjenoperation Grå Stær.

Læs Hannes historie om operationen for Grå Stær.