GRÅ STÆR – ALLE ØJNE ER UNIKKE OG KRÆVER UNIK BEHANDLING

Ingen øjne ens – hellere ikke vores venstre øje fra det højre øje og omvendt. Ligeledes, reagerer vores øjne forskelligt og vi har som mennesker forskellige behov. Nogle foretrækker at kunne se skarpt under natkørsel (særligt vognmænd og chauffører), andre ønsker at kunne se klart ved brug af computer (fx ved kontorarbejde eller hobby), hvor andre har det som et ønske, at kunne se skarpt ved boldspil og udendørs aktiviteter. Vores øjne er unikke og ligeledes er vores ønsker og behov unikke – og derfor kræver det en individuel og unik behandling.

Ved forundersøgelsen finder Dr. Med. Vesti Nielsen og en optometrist (som er en ekspert i udregninger) ud af hvilken operation du egner dig bedst til. For at kunne gøre dette kræver det en række grundige undersøgelser med avanceret udstyr samt en samtale med patienten om ønsker og behov for operationen. Herefter vil øjenlægen og optometristen rådgive og vejlede patienten og pårørende om det videre forløb. Det er vigtigt at du er oplyst før du træffer en beslutning om behandling.

Læs meget mere om vores Grå Stær behandlinger her.

TID TIL EN FORUNDERSØGELSE? SÅ RING PÅ TELEFON 71 70 00 00

Grå Stær operation og undersøgelse på Øjenhospitalet Danmark ved Dr. Med. Niels Vesti Nielsen.
Grå Stær i fuld bedøvelse, Grå Stær i fuld narkose på Øjenhospitalet Danmark ved Dr. Med. Niels Vesti Nielsen.

GRÅ STÆR OPERATION – OGSÅ I FULD BEDØVELSE

En Grå Stær operation foretages normalt i lokaltbedøvelse. Lokalbedøvelse vil sige, at patienten er vågen og bevidst om alt hvad der sker omkring personen. Den eneste forskel er, at patienten ikke kan mærke nogen former for smerte under operationen.

Hvis du føler dig ængstelig ved tanken om en operation, så er det meget forståeligt. Dr. Med. Vesti Nielsen og resten af personalet på Øjenhospitalet Danmark er eksperter i at håndtere patientens nervøsitet. Størsteparten af vores Grå Stær patienter er overrasket over, hvor let og hurtigt operationen gik.

Vi kan også tilbyde en Grå Stær operation i fuld bedøvelse. Fuld bedøvelse vil sige, at patienten sover gennem hele forløbet og vågner først op når operationen er overstået. Vores overbo og samarbejdspartner, Privathospitalet Danmark, som tidligere var en del af Øjenhospitalet Danmark, har et specialiseret narkose-personale. Øjenlægen og kirurgen er selvfølgelig stadig Dr. Med. Niels Vesti Nielsen.

ØNSKER DU AT BESTILLE TID TIL EN FORUNDERSØGELSE?
SÅ RING PÅ TELEFON 71 70 00 00.

Du kan også læse mere om Grå Stær i fuld bedøvelse ved at klikke her. eller læs mere om her.

ER DU I TVIVL OM DU SKAL LADE DIG OPERERE FOR GRÅ STÆR?

Hvis du er i tvivl om du skal lade dig operere for Grå Stær, så kan følgende informationer måske gavne.

★   Vi er eksperter i en god patientoplevelse.
★   Øjenhospitalet Danmark har fået topkarakter ved LUP (Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser).
★   Øjenhospitalet Danmark har “Fremragende” anmeldelser på Trustpilot.
★   I 2015 blev hospitalet akkrediteret (af Sundhedsministeriet) uden en eneste anmærkning, hvilket er helt usædvanligt i branchen.

Ønsker du en uformel samtale om dine muligheder? Så ring til vores servicepersonale på telefon 71 70 00 00.

Eller læs meget mere om vores Grå Stær operationer her.

Tryghed ved Grå Stær operation, Øjenhospitalet Danmark ved Dr. Med. Niels Vesti Nielsen.