Velkommen til Øjenhospitalet Danmark

Hospitalet er landets ældste og største private øjenklinik, beliggende i Charlottenlund nord for København. D. 1. November 2015 blev Dr. Med. Niels Vesti Nielsen en del af Øjenhospitalet Danmark. Det fælles ønske var at skabe et endnu bedre behandlingstilbud og en endnu bedre patientoplevelse. Vi er stolte af at kunne tilbyde, bl.a: synsforbedrende behandlinger til patienter med AMD.

Kontaktoplysninger

Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

Phone: 71 70 00 00

Mobile: Telefon: (+45) 71 70 00 00

Fax: Fax: (+45) 39 64 33 62

Web: www.ohd.dk

NYT OM GRÅ STÆR. SULCOFLEX BEHANDLING. PREMIUM LINSER.

SKREVET AF NIELS VESTI NIELSEN

Home/Artikler/NYT OM GRÅ STÆR. SULCOFLEX BEHANDLING. PREMIUM LINSER.
NYT OM GRÅ STÆR. SULCOFLEX BEHANDLING. PREMIUM LINSER. 2017-04-24T23:01:18+00:00

NY LOVENDE METODE TIL BRILLEFRIHED EFTER TIDLIGERE GRÅ STÆR OPERATION.

DUET-SULCOFLEX BEHANDLING.

KORRIGERER NÆRSYNETHED , LANGSYNETHED, BYGNINGSFEJL OG LØSER SYNSKRAV TIL LÆSNING.

Er du ked af , du ikke ved grå stær operation for år tilbage ikke kunne opnå mulighed for brillefrihed til daglige synskrævende gøremål inklusiv sports aktiviteter.

Her tænkes på et komfortabelt afstandssyn , læsesyn foruden mulighed for se teksten på computer, iPad og mobiltelefon  uden at være helt afhængig af briller.

Så er det nu muligt med en mindre supplerende ambulant operation at forbedre dit syn i dine daglige gøremål uden at være helt afhængig af briller.

Det kræver speciel udmåling med et avanceret udstyr. Herefter i dråbebedøvelse et mindre indgreb med rettelse af synsfejl. Du opnår et fint syn få timer efter

behandlingen og skal blot undgå kraftig fysisk belastning de efterfølgende 3-4 dage.Få nærmere oplysning ved en grundig forundersøgelse af dine øjne.